Noor Briller

Se verden med nye

Briller

“Det er altafgørende, at dine briller passer dig, og at de sidder godt på næsen”

Pernille Jakobsen | Optiker & indehaver

"En brille kan starte en samtale"

Oplev en verden af briller i Svendborg. Hos Noor er kvalitet en sammenhæng mellem produktet, oplevelsen ved at købe varen og glæden ved at bære den færdige brille.

Vi håndplukker hver eneste brillestel til butikken. På den måde sikrer vi os, at udvalget er inspirerende, og at vi kan stå inde for kvaliteten.

Priser

Fra kr. 900,- til 4900,-

Brands

Vi vælger selv vores brillestel hos nogle af verdens dygtigste og mest inspirerende leverandører. Derfor har vi i vores butik i Svendborg et udvalg af briller, som er tilpasset moden og godkendt af optikeren selv. Det giver også dig en sikkerhed for, at dine næste briller er indrammet i kvalitet og gennemtænkt design.

Bellinger logo

Bellinger

Bellinger bruger letvægtsmateriale af høj kvalitet, der matcher en perfekt pasform og letvægtsfølelse. På den måde får du nogle af markedets tyndeste og mest elastiske acetatstel.

Bellinger

Blackfin

Blackfin er en italiensk producent af titaniumstel. De har arbejdet med titanium i over tyve år, og i den tid har de lært alle hemmeligheder og teknikker til at forbedre enhver af deres brillestel i titanium med sublime egenskaber.

Blackfin

Entourage of 7 Logo Noor Briller Svendborg

Entourage of 7

Entourage of 7 er et luksusbrillebrand med base i englenes by – Los Angeles. 

Entourage of 7 byder på smukke luksusbriller til den kvalitets- og modebevidste.

E7

IMAGO logo Noor Briller Svendborg

Imago Eyewear

“We not only work with eyewear, we think and live eyewear.”

Sloganet siger det hele, og IMAGO er beviset på, at kreativitet passion og godt håndværk er opskriften på lækre briller.

Imago Eyewear

Linda Farrow Logo Noor Briller Svendborg

Linda Farrow

Linda Farrow var en af de første modedesignere, der behandlede solbriller som mode. Linda Farrow byder på high-fashion luksusbriller i høj kvalitet.

Linda Farrow

Munic logo Noor Briller Svendborg

Munic

Stellene fra Munic Eyewear er i høj grad præget af en stor forståelse for, at design og form skal gå op i en højere enhed. Der er ingen overflødige og ekstravagante detaljer,  som forstyrrer.

Munic

Paul Smith logo Noor Briller Svendborg

Paul Smith

Paul Smith er én af Storbritanniens førende designere – berømt og anerkendt for sine tøj- og skokollektioner, og ikke mindst hans briller og solbriller i farverige og mønstrede modeller.

Poul Smith

Paul & Joe Logo Noor Briller Svendborg

Paul & Joe

PAUL & JOE er skabt af den kvindelige franske designer Sophie Mechaly. Brandet er opkaldt efter hendes 2 sønner og byder bl.a. på flotte børnebriller.

Res Rei logo Noor Briller Svendborg

RES REI er et Italiensk brillehus med kærlighed til det unikke og det æstetiske. De har i særdeleshed fokus på detaljen indenfor mønstrer og farver.

RES/REI

Ross & Brown

Filosofien bag Ross & Brown er “Affordable Luxury”. Det betyder, at de er den cool og “pris-venlige” pendant til luksus mærkerne. De er inspireret af klassiske former, retro og vintage. 

William Morris Logo Noor Briller Svendborg

William Morris

Oplev gennemført bristiske design med klassisk originalitet. William Morris kendetegnes ved klassiske faconer og simple farvekombinationer.

William Morris

Tom Ford briller og solbriller

TOM FORD

TOM FORD er det helt store brand, som så dagens lys i 2006. Noor Briller forhandler TOM FORD briller og solbriller. Kom ind i butikken og se vort udvalg.

TOM FORD

Læs om vores synsprøve her.