Noor Briller

Se verden med nye

Kontaktlinser

Kontaktlinser - et godt supplement til dine briller

Er du interesseret i at få kontaktlinser? Hos Noor Briller i Svendborg får du personlig service, uanset om du er en erfaren kontaktlinsebruger, eller om du har lyst til at opleve den frihed, som kontaktlinser kan give dig. Vi kan lære dig at håndtere dine nye kontaktlinser, så du bliver fortrolig med at bruge dem.

Det vigtigste er dine øjnes sundhed uanset valget af kontaktlinsetype. Det sikrer vi os ved at indkalde dig til kontrol hvert halve år. Det sker i vores butik i centrum af Svendborg.

Vi har kontaktlinser til alle synsbehov fra alle de førende linseproducenter på markedet. En grundig udmåling af dine øjne, samt en dybdegående snak om dine ønsker og behov er fundamentet for en god kontaktlinseoplevelse.

Kontaktlinser

Priser

Fra 150,- pr. mdr.

Linseabonnement

Du kan betale dine kontaktlinser kontant eller oprette et linseabonnement fra 150,- pr. mdr.

Hør mere om vores abonnementsservice i butikken i Kattesundet i Svendborg

Linsetyper

Der findes mange forskellige typer af kontaktlinser. Vi har beskrevet de mest gængse typer herunder.

Hvad er 1 dagslinser?

Med endagslinser kan du nemt skifte mellem briller og kontaktlinser. Du kan f.eks. bruge endagslinserne, når du skal til fest eller dyrker sport.

Hvad er døgnlinser?

Døgnlinser er fremstillet af et materiale, der giver en optimal ilttilførsel til øjet døgnet rundt, hvilket betyder, at du kan sove med kontaktlinser på.

Hvad er månedslinser?

Månedslinser er kontaktlinser, som kan bruges kontinuerligt i over en måned. Kom ind i vores butik i Svendborg og få mere at vide.

Hvad er multifokale linser?

Multifokale linser har samme funktion som flerstyrkebriller, men har en række fordele, som brillen ikke tilbyder. F.eks. slipper du for at dreje hovedet, hver gang du skal skifte fokus.

Hvad er toriske linser?

Toriske linser er designet til at korrigere bygningsfejl. Linserne fås som både endagslinser, 14-dagslinser, månedslinser og døgnlinser.